Fangs, FLAIR & Sticky Fingers

Fangs, 
Flair and Sticky Fingers Onder de inspirerende leiding van Amy Beekmans en bijgestaan door een team topdocenten staan de cursisten van Musical'sCool! opnieuw op het podium van Theater De Enck. Dit jaar spelen ze de driedelige show: ‘Fangs, FLAIR en Sticky Fingers’ een sprankelende musicalvoorstelling met spanning, plezier en humor die je beslist niet mag missen!
Deze voorstelling is i.v.m. corona zonder publiek gespeeld en gefilmd zodat iedereen later van deze show heeft kunnen genieten!

Land in Zicht

Land in Zicht 29=019 Land in Zicht, een vrolijke, muzikale voorstelling voor kinderen. Met de karakters Dippel, Dubbeltje en Kat die samen met Kapitein Buys B. Botervloot grappige avonturen beleven.

Voorstellingen: 25 april 2019 | Kindercentrum De Kiezel in Best.
9 mei 2019 | CultuurSpoor Best, Raadhuisplein 30-32 Best.

Pluche & Plastic

pluche & Plastic De eerste voorstelling van Musical'sCool! onder artistieke leiding van Amy Beekmans. Regie: Vivian Liebregts

Voorstellingen: 13 & 14 april 2019 | Theater De Enck in Oirschot.

2018 Vincent Light / Palet

Vincent Light en Palet

Deze bijzondere jubileumvoorstelling bestaat uit 2 delen: ‘PALET’, een terugblik op de afgelopen jaren waarin tal van scenes, types en liedjes opnieuw de revue passeren en ‘Vincent Light’ een totaal nieuwe musical met als thema het leven van Vincent van Gogh.

Voorstellingen - Palet en Vincent Light: 14 & 15 april 2018 | Theater De Enck in Oirschot.
Vincent Light 19 april 2018 | Willem II College in Tilburg.

Producties

Bekijk een compilatie van 'Vincent Light', een musical over het leven van Vincent van Gogh.

Kijk en luister naar enkele songs.

Liedjes van Musical'sCool!.